Nadia Hollins

Rinddalen 13

9550 Mariager

 

Mail: nadia@cyklus.dk

Telefon: 28 94 39 57

 

CVR: 34234345

ofte stillede spørgsmål

Jeg har en hormonel ubalance. Kan du hjælpe mig med PMS og andre trælse symptomer?

JA. Jeg er uddannet Naturopath i Biologisk Medicin og er uddannet i at hjælpe med trælse symptomer fra hormonsystemet. Vi tager sammen et grundigt kig på din helbredshistorie, hvor jeg hjælper dig med at identificere de underliggende årsager til dine hormonelle ubalancer. Du får en skræddersyet behandlingsplan, som kan indeholde anbefaling af kostændringer, kosttilskud, motion, stresshåndtering og andre naturlige tilgange.


Er Naturlig Prævention 100% effektivt?

Det er vigtigt at huske, at ingen præventionsmetode er 100% effektiv til at kontrollere fertiliteten – ikke engang sterilisation. For par, som er godt undervist og motiverede for at overholde reglerne, så er Naturlig Prævention (Naturlig Familie Planlægning dobbelttjek-metoden, som jeg underviser i) 99,6% effektiv, når den bruges til at undgå graviditet.


Naturlig Prævention er derfor lige så sikkert, som ved perfekt brug af p-piller.
Tager du 1:1 klienter?

Ja, jeg tager 1:1 klienter ind. Både til naturopatiske konsultationer, hvor du får min hjælp til ubalancer og symptomer – og også til 1:1 forløb, hvor jeg lærer dig at bruge Naturlig Prævention. Metoden, som kan bruges både hvis du ønsker at undgå, og opnå, graviditet.


Min cyklus er uregelmæssig. Kan jeg stadigt bruge Naturlig Prævention?

Ja, det kan du hvertfald! Det kan du fordi du netop vil lære at følge din cyklus. Vi vil samtidigt kunne arbejde med de hormonelle ubalancer, som vil kunne give en mere regelmæssig cyklus.


Er det krævende at bruge Naturlig Prævention?

Naturlig Prævention kræver, at du måler din basale kropstemperatur, som det første hver morgen. Dernæst kræver det, at du holder øje med din livmoderhalssekret over hele dagen. Sidst kræver det, at du noterer informationerne på dit cykluskort eller i din app. Sammenlangt vil det tage 5-7 minutter dagligt.