Naturopatisk konsultation

Når du har booket en tid til en 1:1 konsultation, vil du modtage et længere, dybdegående spørgeskema samt en kostdagbog for 5 dage.

Begge dokumenter besvares og udfyldes – og sendes retur til mig senest 3 dage inden konsultationen. Dokumenterne er for at vi kan bruge tiden bedst muligt under selve konsulationen.

 

Spørgeskemaet bruges til kortlægning af dine ubalancer, som vi går i dybden med til selve konsultationen, så jeg, inden vi taler sammen, har et overblik over dine nuværende og tidligere symptomer, sygdomme, kostvaner, livsstil, ordineret medicin, kosttilskud, etc.

 

Selve konsulationen tager ca 60-90 minutter, hvor vi taler om de ting, som du har nedskrevet i spørgeskemaet. Vi gennemgår også din kostdagbog over hvad du har indtaget over 5 dage. Sidst i konsulationen vil du høre mine anbefalinger til dig. De skal typisk følges i 2-2,5 måned, hvorefter der skal justeres til.

 

Efter konsulationen modtager du også mine anbefalinger på mail, så du har det hele på skrift. Anbefalingerne vil være individuelt sat sammen ud fra et helhedsorienteret og målrettet perspektiv. 

Vi afstemmer undervejs forvetninger, ønsker og behov, så det bliver tilrettelagt som vil være bedst for dig.

 

Efter og mellem konsulationer har du mulighed for sparring og støtte – og der vil være mulighed for at få besvaret spørgsmål, som måtte opstå undervejs i forløbet.

"Bare fordi noget er almindeligt, er det ikke ensbetydende med, at det er optimalt"