HANDELS-, ABONNEMENTS- & LEVERINGSBETINGELSER

Forløb, produkter og tjenester udbydes af Nadia Hollins, Rinddalen 13, 9550 Mariager,

CVR-nr. 34 23 43 45

 

KONTAKT:


Du kontakter os bedst via mail på: nadia@cyklus.dk 

Eller ring på 28 94 39 57 – indtal en besked med dit navn og nummer på telefonsvareren, hvis der ikke svares.

Bemærk: Beskeder på Messenger, SMS, tags i grupper eller via andre mailadresser læses ikke – så husk at sende din besked på mail til nadia@cyklus.dk.


AFLYSNING:


Vi forbeholder os ret til at aflyse workshops, kurser, foredrag og events ved sygdom, eller andre uforudsete hændelser. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt at vi finder en ny dato, alternativt at få pengene retur. Ved evt. aflysninger sender vi dig en mail så hurtigt som overhovedet muligt.

 

BETALING OG LEVERING:

Du kan betale med VisaDankort, VISA, American Express og Mastercard.
Ønsker du at købe via faktura til bankoverførsel, så henvend dig til nadia@cyklus.dk.


Du modtager straks efter købet en faktura på email til den opgivne mail-adresse. På din faktura vil også fremgå hvordan du kan ændre dine betalingsoplysninger og hvordan du kommer i kontakt med vores kundeservice.

 

PRISER & GEBYRER:


Nadia Hollins henvender sig til privatpersoner og alle priser er derfor angivet i danske kroner inklusiv moms. Dog er 1:1 konsulationer momsfritaget.


Digitale produkter leveres straks efter køb via e-mail eller med adgangskode til et lukket forum. Det digitale produkt fremsendes til den e-mail, som du har indtastet ved oprettelsen. Digitale produkter refunderes eller returneres ikke.


Du kan altid selv ændre din email-adresse under “din profil” når du er logget ind på undervisningsplatformen.


Du er forpligtet til at opdatere dine kontaktinformationer, så Nadia Hollins altid har de korrekte informationer.


RATEBETALING:


For ratebetalinger gælder at beløbet, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver måned.


Kvittering tilsendes pr e-mail. På din kvittering vil også fremgå hvordan du kan ændre dine betalingsoplysninger og hvordan du kommer i kontakt med vores kundeservice.


Der tilbydes ikke refundering for køb af digitale produkter og allerede afviklede 1:1 sessioner.


Ved manglende betaling lukkes for adgang til materialet, og der kan først åbnes igen, når restancen er betalt.


Ved betaling efter forfald tilskrives der renter på 0,70% pr. påbegyndt måned samt et rykkergebyr på 100,00 kr. pr. rykkerskrivelse.


Efter udsendelse af 1. rykker, kan restancen uden yderligere varsel sendes til inkasso.

 

ÆNDRE KORT/ANGIVE NYT KORT:


Har du brug for at ændre dine oplysninger vedr. betalingskort, kan dette gøres via din faktura, hvor du altid, på hver faktura, finder et link til at opdatere dine kortinfo. Vi har desværre ikke mulighed for at ændre i dine kortoplysninger.


Vi gemmer aldrig dine kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre, og vi kontakter dig aldrig for at bede om dem.


Får du nyt kort, kan du selv ændre oplysningerne. Er du i tvivl om hvordan du skal gøre det, så send en mail til nadia@cyklus.dk, så sender vi en anvisning til dig.

 

RETURRET:


Nadia Hollins forbeholder sig retten til enhver tid at opsige et kursusforløb, uden varsel eller yderligere begrundelse med forholdsmæssig refundering af prisen.


Bemærk:
 Ved køb af digitale produkter, hvor materialet leveres øjeblikket, bortfalder de 14 dages fortrydelsesret.


RETTIGHEDER:

Køb af digitale-produkter, webinarer, 1:1 sessioner og andre arrangementer hos Nadia Hollins er ikke omfattet af fortrydelsesretten, ifølge Forbrugeraftaleloven, nærmere betegnet “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a.”


Alle rettigheder til kurser (online eller live), foredrag og online-produkter, tekster og billeder tilhører Nadia Hollins.

 

Alle køb af digitale-produkter er personlige og må derfor ikke sælges, udlånes, gives væk eller på anden måde distribueres uden forudgående skriftlig aftale med Nadia Hollins.

Kopiering af dele af kursets indhold, grafik eller titler til videresalg i din egen virksomhed er ikke tilladt uden tydelig skriftlig aftale/tilladelse fra Nadia Hollins.


Det vil sige, at du ikke må kopiere noget fra kurset, og selv sælge det videre i din egen virksomhed eller bruge det i din markedsføring eller andet uden tydelig skriftlig aftale/tilladelse fra Nadia Hollins.

 

 

ANSVARSFRASKRIVELSE:


Nadia Hollins kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for direkte tab, eller følgeskader ved deltagelse i undervisningen.


Nadia Hollins tager forbehold for tryk- og prisfejl.


Nadia Hollins er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til hjemmesiden, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, som er uden for vores kontrol.